Verdens mest behagelige høje hæle kommer til Hornbæk

Foto: roccamore.
dato

For første gang nogensinde kan man nu få fingrene i roccamores højhælede sko og komfortable sommersandaler i den nordsjællandske badeby. Danske roccamore har 9 år på bagen med Gazelle priser og mere end 60.000 glade kunder, og åbner nu en sommer pop up shop i Hornbæk.

Bobler til alle og strandstole til ægtemænd
Alle er velkomne, når roccamore inviterer indenfor i den lille sommer bungalow i det kendte rosa univers af håndlavede høje hæle og sommerlige sandaler. Den nye butik tilbyder ligesom alle roccamore butikker kolde bobler til alle. Også til tålmodige ægtemænd. Hos roccamore er der altid tid til at hygge sig.

Videnskabeligt bevist komfort
Roccamores sko er håndlavede i Italien og videnskabeligt testet og valideret af Hvidovre Hospital.

"De ortopædiske stiletter er opbygget med støtte i svangen og en lille pude, der presser op under forfoden, så der bliver et større kontaktområde under hele foden. På den måde fordeler man sin vægt og aflaster trykket på blandt andet forfoden", er konklusionen fra Ph D og speciallæge i ortopædkirurg Jeannette Østergaard Penny.

Et brand med en mission
Stifter Frederikke Antonie Schmidt har en stærk mission:

“Vi vil inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Roccamore kommer af de italienske ord roccaforte (fæstning) og amore (kærlighed). Og det er den følelse du får, når du tager et par af vores komfortable høje hæle på. Vores sko er et fort af kærlighed, der i modsætning til mange almindelige hæle, svøber din fod i komfort, så du kan gå i dem i flere timer uden at få ømme fødder.”

Roccamore
Nordre Strandvej 352 A
3100 Hornbæk
Åbningsfest lørdag den 25. maj 2024 klokken 10:00 - 16:00

Kilde: roccamore
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.