Ulovlig kørsel ender i grøft: 15-årig uden kørekort forulykker på Hornbækvej

Profilbillede
dato

Enkeltbilulykke uden kørekort

En 15-årig dreng fra Dronningmølle kørte bil på Hornbækvej i Hornbæk mod sydøst, på trods af at han ikke havde et kørekort.

Han mistede kontrollen over bilen, kørte over i det modsatte spor og ramte et vejskilt, før han endte i en grøft og mod et træ. Sociale myndigheder og forældre er blevet informeret.

Biltyveri

En 54-årig kvinde fra Holte rapporterede kl. 16.21 om et tyveri fra hendes bil på Nordre Strandvej i Hornbæk, der fandt sted mellem kl. 15.15 og 16.20. Bilens højre siderude var knust, og en rygsæk med indhold var blevet stjålet fra bilen.

Anklaget for spirituskørsel

En 34-årig mand uden fast bopæl blev kl. 21.16 stoppet, mens han kørte på Havnevej. En alkometertest viste, at hans promille var over det tilladte, og han blev derfor anklaget for spirituskørsel og bragt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

Denne skal nu analyseres for at bestemme mandens præcise promille til brug for den videre sag.

Kilde: "Ulovlig kørsel ender i grøft: 15-årig uden kørekort forulykker på Hornbækvej""Biltyveri på Nordre Strandvej: Kvinde mister rygsæk i knust siderude""Spirituskørsel på Havnevej: Mand uden fast bopæl anholdt