Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra FINN VINDAHL ANDERSEN. VVS-ENTREPRISE A/S og 4 andre lokale virksomheder

FINN VINDAHL ANDERSEN. VVS-ENTREPRISE A/S i Hornbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde FINN VINDAHL ANDERSEN. VVS-ENTREPRISE A/S en bruttofortjeneste på 13,9 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 11,8 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERFIRMAET FRITZEN ApS i Hornbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 355.028 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERFIRMAET FRITZEN ApS en bruttofortjeneste på 751.540 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Hornbækhus og Villa Strand ApS i Hornbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -5,0 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Hornbækhus og Villa Strand ApS en bruttofortjeneste på -1,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RJS ANLÆG ApS i Hornbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 152.491 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RJS ANLÆG ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGEHUSET PRAKSIS24HORNBÆK ApS i Hornbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 39.619 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGEHUSET PRAKSIS24HORNBÆK ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler