Rækkehuse i Hornbæk Skovpark udlejet på rekordtid

Profilbillede

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har på en måned udlejet syv nybyggede rækkehuse i Hornbæk Skovpark. I de kommende år opføres yderligere 45 nye lejeboliger fordelt på 33 rækkehuse og 12 lejligheder.

I december 2020 købte M. Goldschmidt Ejendomme A/S syv nyopførte rækkehuse i det nyetablerede boligområde Hornbæk Skovpark og påbegyndte kort tid efter udlejningen. På en måned har ejendomsselskabet udlejet alle syv boliger og kan derfor nu melde fuldt udlejet.

"Vi har udlejet rækkehusene på rekordtid, og det vidner om, hvor attraktive boligerne i Hornbæk Skovpark er", siger ejer Mikael Goldschmidt.

De syv rækkehuse, som er opført i naturskønne omgivelser nær den fredede Horneby Ås, er 4-værelses boliger på 140 m2 fordelt på to etager. Alle boliger har egen carport, have, terrasse og altan.

Flere lejeboliger på vej
Sammen med de syv rækkehuse har M. Goldschmidt Ejendomme A/S også købt byggerettighederne til de planlagte kommende boliger i Hornbæk Skovpark. Her opføres yderligere 45 nye lejeboliger - 33 rækkehuse og 12 lejligheder – i samme høje kvalitet som de første boliger i Hornbæk Skovpark.

"Vi udvikler på et allerede attraktivt område, og med så flot en første udlejningsetape ser vi kun endnu mere frem til at byde flere beboere velkommen", siger Mikael Goldschmidt.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S er i fuld gang med det forberedende arbejde og forventer at påbegynde opførelsen af de nye lejeboliger snart. 

Kilde: M. Goldschmidt Ejendomme