Plejehjem i Hornbæk søger SSH til aftenvagt og uddannede afløsere til nattevagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På plejehjemmet Hornbækhave vil du blive en del af et kompetent og venligt team, hvor der er høj trivsel, gode muligheder for sparring samt spændende udviklingsinitiativer. 

Hornbækhave er en selvejende institution og en del af organisationen OK-Fonden. Vi har fokus på hjemligheden og respekten for det enkelte menneskes behov, ønsker og drømme, hvilket ses i alt, vi gør. Kort sagt, har vi fokus på det gode liv. 

Inden du læser videre, vil vi gøre dig opmærksom på, at du kan søge jobbet på en anden måde end gennem ansøgning og CV. Send en sms med teksten ”Job” til 30 94 94 04 – så aftaler vi, hvornår vi kan snakkes ved om mulighederne.

Vi går på arbejde med hjertet

Hos os siger vi, at ”Livet skal leves – hele livet”, og det forsøger vi med alt, hvad vi har i os. Vores kollega Janne Nielsen, der arbejder som SSH, lægger vægt på vigtigheden i at se mennesker, som de er og ikke som nogen, der er gået i stå:

“Hvis det skal give mening, at jeg forlader min familie og går på arbejde i weekenden, så skal jeg føle, at jeg får noget tilbage. Det gør jeg her! Vi er en velsammentømret kollega-flok, hvor man ved, hvor man har hinanden. Det gør det hele nemmere, og det er trygt – også på et personligt plan. 

Vi bliver hørt, set og forstået af vores ledelse, vi bliver taget med på råd, og vi bliver inviteret til at tage ansvar.

Jeg går stadig på arbejde med hjertet efter 20 år. Vi ser beboerne som de mennesker, de er – ikke som nogen, der er gået i stå. Vi laver sjov og har en god og glad tone. Jeg synes, vi lykkes, når et gammelt menneske i den sidste del af livet tror på og glæder sig til, at der også kommer en god dag i morgen”.

Et arbejde med kompleksitet

Vi har fokus på kerneopgaven, som er at sikre kvalitet og værdighed i beboernes liv sammen med dygtige og handlekraftige kollegaer. Som medarbejder på Hornbækhave vil du få mulighed for at udvikle og gøre brug af din faglighed i tæt samarbejde med ambitiøse og kompetente kollegaer. 

Kompleksiteten i arbejdet er stigende, og der vil være stor mulighed for faglige udfordringer og udviklingsmuligheder gennem både formelle kurser og uddannelse, men ligeledes internt gennem vidensdeling, supervision og refleksion. Hos os vil du blive en del af videns- og erfaringsgrupperne, og vi har fast mødestruktur såsom daglig triage, sygeplejemøder, afsnitsmøder og fælleskaffe.

Hvis du stadig er nysgerrig og vil vide lidt mere, så tøv ikke med at kontakte afdelingsleder Christina Ekstrand-Olsen på tlf. 30 94 94 04 eller via e-mail ceo04@ok-fonden.dk

Du kan desuden læse mere om OK-Fonden og Hornbækhave på vores hjemmesider samt Facebook:

Hjemmeside Hornbækhave

Facebook Hornbækhave

Hjemmeside OK-Fonden

Vi håber meget at høre fra dig.

Venlig hilsen

Dine kommende kollegaer på Hornbækhave

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hornbækhave, Halfdan Rasmussens Vej, 3100 Hornbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5990302

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet