Nyt fra Hornbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spyttede på kontrollør, Rungsted Kyst

Tre 16-årige mandlige, udenlandske statsborgere blev onsdag morgen sigtet for forsøg på vold mod en togkontrollør. Episoden skete klokken 07.24, hvor de tre spyttede på togkontrolløren og ramte ham på skulderen. 

 

Europaller stjålet, Skibby

Tirsdag aften mellem klokken 21.10 og 21.20 er der stjålet godt 100 europaller fra Jem&Fix på Jernager. Overvågningen viser, at tyven var kørende i en hvis kassevogn. Tyveriet blev anmeldt onsdag morgen klokken 08.31.

 

Indbrud i værksted, Jægerspris

Onsdag morgen klokken 08.20 kørte to mænd over en gårdsplads på Krogstrupvej og hen til et værksted, hvorfra de stjal en vinkelsliber, en stiksav og en skruemaskine. Den ene mand beskrives som dansk af udseende, 25-35 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, brunt kort hår og fuldskæg. Han var iført hvid bluse, mørk arbejdsjakke, mørke arbejdsshort og mørke sko.

 

Kørte uden førerret, Frederikssund

Onsdag formiddag klokken 09.40 blev en 30-årig mand fra Ballerup standset, da han kom kørende ad Falkenborgvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

 

Cyklister stødte sammen, Tisvildeleje

Onsdag formiddag stødte to cyklister sammen på Hovedgaden i Tisvildeleje. Uheldet skete klojjen 11.19 og de to, en 59-årig mand fra Hørsholm og en 50-årig kvinde fra Dyssegård, måtte efterfølgende til tjek på hospitalet.

 

Stjal parfume, Kgs. Lyngby

En 35-årig mand fra Rødovre og en 36-årig kvinde fra Brøndby blev klokken 14 taget for butikstyveri Magasin, hvor de havde stjålet to parfumer. De blev begge sigtet for tyveriet.

 

Kørte uden kørekort, Frederiksværk

En 39-årig mand fra Kirke-Hyllinge blev onsdag eftermiddag sigtet for kørsel uden førerret samt for butikstyveri i Shell på Hundestedvej.

 

Tricktyveri, Hørsholm

En 85-årig kvinde fra Hørsholm blev onsdag omkring kl. 16.00 udsat for et tricktyveri på parkeringspladsen ved Rema 1000 på Ahornvej, da hun blev kontaktet af en mand, der spurgte vej til hospitalet. Hun opdagede herefter, at hendes dankort manglede, og at der var blevet hævet penge fra en hæveautomat. 

Tricktyve er snu og finder på mange påskud for at komme i kontakt med dig. Du kan sikre dig mod tricktyveri ved at følge disse råd:

•                          Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig til dig
•                          Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen
•                          Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig sammen med dit betalingskort
•                          Gå ikke rundt med store værdier
•                          Lyn/luk din taske
•                          Læg ikke din pung eller mobiltelefon fra dig på bordet, når du fx er på café

 

Tyveri fra varebil, Vedbæk

Mellem tirsdag kl. 23.00 og onsdag kl. 17.00 har der været indbrud i en varebil der holdt ved en adresse på Skelstedet i Vedbæk. Tyvene har stjålet forskellige typer værktøj fra køretøjet. 

 

Stjal alkohol, Charlottenlund

Onsdag kl. 20.24 blev en 15-årig pige fra Vordingborg taget for butikstyveri i Coop 365 på Jægersborg Alle, hvorfra hun stjal to Cult Shakere. Pigens værger og de sociale myndigheder er blevet underrettet. 

 

Stak kniv i dæk, Hornbæk

En 48-årlig mandlig restaurantbesøgende stak onsdag kl. 22.00 en kniv i dækket på en bil på A R Friis Vej i Hornbæk. En patrulje kørte ud til stedet, hvor de fik fat i manden, der blev sigtet for hærværk. 

 

Høj musik endte med sigtelse, Vejby

Onsdag omkring kl. 23.30 indløb der flere anmeldelser om høj musik fra en adresse på Strandbakken i Vejby. En patrulje blev senere sendt til adressen, hvor festen stadig var godt i gang. Der blev givet et påbud om, at der skulle skrues ned. Da patruljen var kørt fra stedet kom der en ny anmeldelse om, at festen var gået i gang igen. Derfor kørte patruljen tilbage til stedet, hvor en 20-årig mand fra Charlottenlund blev sigtet for brud på Ordensbekendtgørelsen.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer. Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Brand i bygning, Fredensborg

Kl. 23.53 onsdag aften udbrød der en kraftig brand i en bygning på Grønholtvangen i Fredensborg. Brandvæsnet og politi rykkede ud til stedet, hvor der blev arbejdet med branden frem til de tidlige morgentimer. Ingen meldinger om tilskadekomne. 

 

Overraskede indbrudstyv, Ølstykke

En 40-årig kvinde fra Ølstykke overraskede torsdag kort efter midnat en indbrudstyv, der var i gang med at stjæle noget fra kvindens terrasse på Fogeden. Da hun anråbte manden, løb han fra adressen. Manden beskrives som: 180-185 cm høj og iført sort tøj, hvor hætten var trukket op. 

 

Overfaldet, Tisvildeleje

En 19-årig mand fra Frederiksværk blev torsdag kl. 01.14 overfaldet af en gruppe efter han udvekslet skældsord med dem. Gruppen havde herefter skubbet den unge mand i jorden, hvorefter han var blevet tildelt slag og spark. Manden endte med kun at have fået mindre skader, hvorfor han ikke ønskede at anmelde forholdet. 

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Gentofte

En patrulje stoppede torsdag kl. 01.55 en bil på Lyngbyvej, der blev ført af en 28-årig mand. Manden blev sigtet for at føre et køretøj i påvirket tilstand og blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi