Nyt fra Hornbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Faldt i søvn efter bytur, Frederikssund

Anmeldelse kl. 8.08, om at der lå en beruset kvinde i et læskur ved busstoppested på Jernbanegade, som havde ligget der siden kl. 7.00. En patrulje fik hende vækket, og sat ind i en taxa.. Kvinden havde været i byen med nogle veninder. 

 

Indbrud i pølsevogn, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl 09.42 om indbrud i Harry’s Place på Likørstræde, som er sket mellem tirsdag kl. 19.40 og onsdag kl. 9.30. Nøgleboksen på pølsevognens yderside var skåret op, og der var blevet stjålet et  mindre kontant beløb fra pølsevognen. 

 

Butikstyveri, Smørum

En 16-årig ung mand fra Smørumnedre blev kl. 15.43 sigtet for butikstyveri i SuperBrugsen på Flodvej. Den 16-årige havde stjålet is og træskeer til at spise isen med.

 

Lastbil i brand, Nærum

Anmeldelse kl. 15.47 om lastbil i brand på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved afkørsel 14. Beredskab til stedet. Kl. 15.52 melder patrulje, at branden stadig ulmer, men næsten er slukket. Brand fremme kl. 15.55 som fastslog, at lastbilen godt kunne køre til nærmeste p-plads. Lastbil eskorteret væk, og uheldssted ophævet kl. 16.23.

 

Harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen, Kgs. Lyngby

Anmeldelse kl. 15.59 om harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen mellem tre parter i tredje vognbane i nordgående retning. Ingen melding om personskade. Patrulje til stedet. Skiltevogn og ladvogn fremme. Kl. 16.32 er vognbanen genåbnet.

 

Spirituskørsel, Frederikssund

På Kyndbyvej i krydset med Svanholm Alle stoppede politiet onsdag kl. 17.25 en bil med en 29-årig mand, der blev testet for alkohol og narko. Begge test viste, at han havde drukket mere end tilladt, og at han havde taget euforiserende stoffer. Derfor blev han anholdt og kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

Røveri mod forretninger, Hornbæk

Klokken 17.40 blev politiet tilkaldt til en forretning på Hornebyvej, hvor en 35-årig butikstyv havde skubbet til en vagt i butikken, efter han var blevet taget for tyveri. Han blev anholdt og taget med på stationen.

Lovgivning om euforiserende stoffer (Salg), Rudersdal.

I forbindelse med ransagning af en bil onsdag kl 17.48 på Bistruplund fandt politiet under førersædets dørmåtte en større mængde hash, samt en foldekniv. En 18-årig mand erkendte forholdene.

Bedrageri, Gentofte

En 76-årig kvinde fra Einar Holbølls Vej blev onsdag kl. 15.42 udsat for bedrageri. Kvinden var blevet kontaktet telefonisk af en mand, der udgav sig for at være fra teknisk afdeling. Han sagde til kvinden, at der var blevet brugt nogle penge på hendes kort, og han derfor ville sende en person hjem til hende for at hente hendes betalingskort. Der blev efterfølgende hævet et større beløb på hendes konto. Senere blev den 76-årige kvinde ringet op af en person fra skjult nummer, som udgav sig fra at være fra Rigspolitiet. Han spurgte ind til, om hun havde taget et forbrugslån.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept. Rudersdal

Klokken 21.13 stoppede politiet en bil på Bistrupvej. Føreren af bilen – en 26-årig mand, havde ikke noget kørekort, han var i besiddelse af en kniv, en narkovægt samt en mindre mængde hash og kokain. Og da han blev testet for narkokørsel, så viste testen at han var påvirket. Han blev anholdt og kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve. 

Mistænkeligt forhold, Lyngby-Taarbæk

En 24-årig mand anmeldte torsdag morgen, at han var blevet udsat for et røveri i S-toget mellem Lyngby og Sorgenfri ca. kl. 05.00. En mand havde truet ham med en kniv til at udlevere kreditkort, computer, høretelefoner og telefon. Manden beskrives som dansk af udseende, ca. 175-180 cm. høj, alm. af bygning, skaldet, med tyndt fuldskæg og firkantede briller Han var iført en grå jakke og mørke bukser. Røveriet skete i den bagerste ende af toget.

 

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi