Nyt fra Hornbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand bortvist, Helsingør

En 71-årig mand fra Vanløse blev klokken 10.45 bortvist fra Torvet, hvor han opførte sig opfarende og generende for andre borgere.

 

Buler i taget, Hornbæk

En bil, som stod på Carl Hansens Vej, har mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 10.30 været udsat for hærværk, idet der er lavet flere buler i bilens tag. Sagen blev anmeldt klokken 11.14.

 

Brand i båd, Humlebæk

Klokken 12.16 kom en anmeldelse om, at der var brand i en båd ud for Humlebæk bugt. Nogle svenske redningsbåde fik kontakt til båden og tog den på slæb. Der er ingen meldinger om personskade.

 

Sigtet for spirituskørsel, Frederiksværk

En 52-årig mand uden fast adresse blev søndag klokken 13.16 sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset på Hundestedvej.

 

Mand overfaldet på station, Kokkedal

Klokken 14.39 blev det anmeldt, at en 20-årig mand var blevet overfaldet på Kokkedal Station. Overfaldet skete klokken 03 natten til søndag, hvor den 20-årige blev slået og sparket af en ung mand, 16-17 år, 175 cm, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår og sorte skægstubbe. Gerningsmanden medbragte en sort Louis Vuitton taske samt Gucci briller. Efter overfaldet forsvandt han over på den modsatte perron, hvor han sluttede sig til en gruppe på tre-fire andre personer.

 

Unge hoppede i vandet fra tag, Helsingør

En gruppe unge hoppede søndag eftermiddag omkring klokken 17.30 i vandet fra taget på saunahuset ved Nordhavnen. Det skabte ifølge en borger nogle farlige situationer, da de unge ikke orienterede sig, inden de hoppede i vandet og en person var nær blevet påsejlet. En patrulje kørte til stedet og tog en snak med de unge om deres opførsel.

 

Musik til ulempe, Snekkersten

Søndag aften klokken 18.47 hørte en gruppe unge så høj musik på Snekkersten Strand, at politiet blev kontaktet af de omkringboende. En patrulje kørte til stedet og fik de unge til at skrue ned.

 

Taget for butikstyveri, Helsingør

En 42-årig mand uden fast adresse blev søndag aften klokken 20.08 taget for butikstyveri i Kvickly på Birkedalsvej, hvor han havde stjålet fire flasker spiritus. Manden blev sigtet for forholdet.

 

Kørte uden kørekort, Helsingør

Klokken 01.14 natten til mandag blev en 28-årig udenlandsk mand standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her blev han sigtet for ikke at have gyldig førerret.

 

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

En 21-årig mand fra Birkerød blev klokken 01.35 standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Da det viste sig, at manden var påvirket af euforiserende stoffer, blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsniveau til brug for den videre behandling af sagen.

 

Oversigt over indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi den 08.-14. august 2022

 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler