Nyt fra Hornbæk i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i restaurant, Frederikssund

Mellem lørdag klokken 22.30 og søndag klokken 08.00 blev der begået indbrud i en restaurant på Østergade. Indstigningen var sket ved opbrydning af en dør, og fra stedet blev der stjålet kontanter, spiritus og elektronik. 

 

Butikstyveri, Hillerød

En butiksdetektiv anmeldte klokken 10.04, at en ung pige blev tilbageholdt i Slotsarkaderne, da hun havde stjålet makeup fra Bilka. En patrulje kørte til stedet, hvor pigen, en 13-årig fra Hillerød, blev truffet. Patruljen fik en alvorlig snak med hende, og grundet hendes unge alder blev der også taget kontakt til hendes forældre samt de sociale myndigheder for at informere om hændelsen.

 

Tyveri fra personbil, Hillerød

Klokken 10.30 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en mobiltelefon fra en personbil, som havde holdt parkeret i et parkeringshus på Slangerupgade mellem klokken 06.00 og 08.30. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

 

Færdselsuheld, Frederikssund

Klokken 12.42 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel ved Frederikssundsvej og J.F. Willumsensvej mellem en 32-årig mandlig bilist fra Købehavn og en 41-årig mandlig bilist fra Slangerup. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse parterne.

I forbindelse med uheldet blev en lygtepæl påkørt, som væltede ned over en tredje bil. Grundet bilernes og lygtepælens placering var trafikken i en periode påvirket, indtil der var ryddet op på stedet.

 

Røveri, Hillerød

På vegne af en 82-årig kvinde fra Hillerød blev det klokken 13.06 anmeldt, at kvinden kort forinden var blevet frarøvet de kontanter, hun netop havde hævet fra en hæveautomat på Slangerupgade. En mand havde med trusler om brug af kniv frarøvet kvinden pengene, hvorefter han var forsvundet fra stedet. Patruljer kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at finde ham.

Han beskrives som: mand, ca. 30 år, ca. 170 cm, ikke etnisk dansk af udseende. Iført grå hættetrøje, grå trøje, grå/brune shorts og solbriller.

 

Butikstyveri, Hillerød

Personalet i Rema1000 på Milnersvej anmeldte klokken 13.16, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt på stedet, da han havde stjålet flere varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 36-årig, blev anholdt og sigtet for butikstyveri. 

 

Anmeldelser om mistænkeligt forhold, Hundested

Kort før klokken 14 indløb der flere anmeldelser om et køretøj og en mand med mistænkelig adfærd nær Kulhusvej og Strandvejen, og patruljer kørte til området for at undersøge forholdene nærmere. Grundet oplysninger i sagen formodes det, at hændelserne havde relation til en sag fra Frederiksværk, hvor en 32-årig mand uden kendt adresse senere på dagen blev anholdt og sigtet for afpresning. Han fremstilles mandag klokken 11.00 i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød.

 

Tyveri af taske, Gentofte

En 27-årig kvinde fra Gentofte anmeldte klokken 14.29, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin taske. Kvinden havde befundet sig på Gentofte Station mellem klokken 13.00 og 13.30, og en ukendt gerningsperson havde her stjålet tasken. 

 

Tyveri af mobiltelefon, S-togslinjen mellem Nørreport og Hillerød

En 20-årig mand fra Hillerød anmeldte klokken 14.39, at han lørdag kort før midnat havde fået stjålet sin mobiltelefon. Han havde på gerningstidspunktet taget toget fra Nørreport til Hillerød Station og havde undervejs haft sin telefon i bukselommen. Da han stod af toget, opdagede han, at telefonen var blevet stjålet af en ukendt gerningsperson.

 

Tyveri af tasker, Tisvildeleje

Klokken 15.00 anmeldte en 17-årig kvinde fra Fyn, at hun havde fået stjålet sin taske, mens hun var til Musik i Lejet. Tasken var blevet stjålet søndag nat omkring klokken 02.20, hvor kvinden havde haft tasken placeret på et bord ved et etablissement på Hovedgaden. Mens hun kortvarigt rejste sig, stjal en ukendt gerningsperson tasken.

En 32-årig kvinde fra København anmeldte klokken 15.17, at hun lørdag aften havde fået stjålet sin taske, mens hun var til Musik i Lejet. Kvinden havde mellem klokken 18.00 og 20.00 befundet sig i et etablissement på Hovedgaden, hvor hendes taske havde stået ved siden af hende, mens hun spiste. Hun opdagede efterfølgende, at tasken var blevet stjålet af en ukendt gerningsperson.

Der er ikke tale om det samme etablissement i de to anmeldelser, men grundet nærheden mellem de to gerningssteder, -tidspunkter samt modus formodes det, at der kan være tale om samme gerningsperson til de to tyverier.

 

Butikstyveri, Hillerød

Der indløb klokken 15.30 anmeldelse om, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt i Slotsarkaderne, idet han havde stjålet flere varer fra forretningen. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en 28-årig, blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

Røg fra båd, Hornbæk

Klokken 16.29 indløb der anmeldelse om, at der var røg fra en båd ud for Hornbæks kyst. Politiet kørte til kysten, og med hjælp fra Forsvaret blev båden transporteret ind til land. 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med hændelsen. 

Røgårsagen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

 

Butikstyveri, Kokkedal

Klokken 19.33 anmeldte butiksdetektiven i Føtex på Egevangen, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt, idet han havde stjålet to sæt hovedtelefoner fra forretningen. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 25-årig, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

Kørsel uden førerret, Rungsted Kyst

En 21-årig mandlig bilist fra Hørsholm blev klokken 23.40 standset af en patrulje på Rungsted Strandvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig et sådant. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Farum

Ved Birkhøjterrasserne standsede en patrulje klokken 00.15 en 35-årig mandlig bilist fra Farum. Et alkometer viste, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå bilistens eventuelle promillegrad.

 

Mistænkeligt forhold, Værløse

En mand anmeldte klokken 03.27, at han var blevet vækket ved, at to personer befandt sig i hans have på Skovbovænget, og han havde derfor mistanke om, at de kunne være på stedet for at begå indbrud. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og det viste sig her, at der var blevet rykket rundt på en stige, og at beboerens mistanke om et forestående indbrud derfor formentlig var korrekt. De to personer befandt sig dog ikke længere i området.

De beskrives som:
A: mand, ikke etnisk dansk af udseende, meget spinkel af bygning.
B: mand.
 

Oversigt over indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 18.-24. juli 2022

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi