Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Hornbæk - mandag den 12. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk, Holte og Kgs. Lyngby

Klokken 08.03 blev det anmeldt, at nogle mænd var steget ud af en bil på Rønnebærvej i Holte, hvorefter de havde smadret ruden på en parkeret bil og efterfølgende kørt fra stedet igen.

Klokken 08.30 blev det så anmeldt, at formentlig samme personbil havde påkørt en bil på Chr. Winthers Vej i Kgs. Lyngby, hvorefter den var kørt fra stedet.

Det lykkedes sidenhen en patrulje at få standset personbilen i Københavns Vestegns politikreds, hvor en henholdsvis 22-årig mand fra Søborg, en 21-årig mand fra Søborg samt 24-årig mand fra Bagsværd blev truffet i bilen. De blev blandt andet blev sigtet for groft hærværk, ligesom de blev sigtet for brugstyveri, idet det viste sig, at bilen, de kørte i, var blevet stjålet imellem lørdag formiddag og søndag morgen. 

Sagen ligger nu til videre behandling hos Københavns Vestegns Politi.

 

Indbrud i forretning, Hillerød

Klokken 08.35 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 22.40 og søndag klokken 08.00 havde været indbrud i Paradis Is. Hoveddøren var blevet knust, hvorefter der var blevet stjålet en lille smule byttepenge samt et lille tomt pengeskab.

 

Blufærdighedskrænkelse, Gentofte

Klokken 09.00 anmeldte en 49-årig kvinde, at hun tidligere på morgenen havde gået en tur om Gentofte Sø, hvor en mand havde siddet for enden af Søtoften og onaneret.

 

Tyveri fra personbil, Holte

Klokken 12.25 blev det anmeldt, at der imellem klokken 11.47 og 11.57 var blevet stjålet en taske fra en personbil, der havde holdt parkeret på Vangebovej. Tasken var blevet stjålet, efter den lille trekantsrude var blevet smadret.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hundested

Klokken 13.35 blev en 20-årig mand fra Hundested visiteret på p-pladsen ved Hundested-Rørvig-færgen. I hans bil blev der fundet en mindre mængde hash, og manden blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Færdselsuheld, Espergærde

På Agnetevej ved Mørdrupvej skete der klokken 16.18 et færdselsuheld, da en 19-årig mandlig bilist fra Helsingør påkørte en 47-årig mandlig cyklist fra Espergærde. Der skete i forbindelse med uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten havde fået nogle overfladiske skrammer, som blev tilset på hospitalet.

 

Den 19-årige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Fik revet sin fodboldtrøje i stykker, Ølstykke

På vegne af en 16-årig ung mand blev det klokken 16.25 anmeldt, at han omkring ti minutter tidligere havde befundet sig på Asgårds Plads iført en FCK-fodboldtrøje, da en fremmed opfarende mand havde revet fodboldtrøjen i stykker. Manden havde, da han bemærkede den 16-årige på stedet, smidt sin cykel og var løbet hen til den unge mand, hvor han råbte ham ind i hovedet, at han ikke ville se den slags trøjer. Herefter havde manden revet blusen i stykker og var forsvundet fra stedet.

 

Manden beskrives som: dansk af udseende, 20-23 år, ca. 180 cm, muskuløs af bygning, lys i huden og med brunt mellemlangt hår. Iført shorts. Yderligere kendetegn: Havde en tatovering med et stort Brøndby-logo, hvor der stod Vestegnen, på låret. Talte dansk.

 

Færdselsuheld, Helsinge

En 22-årig kvindelig bilist fra København overholdt klokken 17.47 ikke sin vigepligt, da hun svingede ud på Skovgårdsvej i nordvestlig retning samtidig med, at fire motorcyklister kom kørende. Da den ene af motorcyklisterne, en 26-årig kvinde fra Hornbæk, måtte bremse op for ikke at kollidere med den 22-årige bilist, mistede hun herredømmet over motorcyklen, hvorved hun væltede og kurede hen ad vejen. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men motorcyklisten blev for en sikkerhedsskyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Den 22-årige kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Blufærdighedskrænkelse, Gentofte

En 37-årig kvinde fra Gentofte anmeldte klokken 17.56, at hun kort forinden var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse i Bernstorff Slotshave. Her havde en mand, som sad på en bænk i haven langs Jægersborgvej, blottet sig for hende, og kvinden skyndte sig derfor fra stedet.

Manden beskrives som: 25-30 år, østeuropæisk af udseende og med skægstubbe. Iført sort t-shirt med røde og hvide striber samt sorte shorts. Medbragte en blå cykel.

Det kan ikke afvises, at der er tale om samme mand, som også tidligere på dagen blev anmeldt for blufærdighedskrænkelse i Gentofte.

 

Hærværk, Lynge

Klokken 20.33 blev det anmeldt, at en ung mand netop var blevet set smadre en rude ved skolen på Rugmarken, hvorefter han var løbet derfra ad Bygmarken. En patrulje kørte til området, hvor de efter rundering traf en 16-årig ung mand fra Odense, som svarede til beskrivelsen af gerningspersonen fra anmeldelsen. Han blev derfor af patruljen sigtet for hærværk. 

 

Færdselsuheld, Frederikssund

Der skete klokken 20.35 et færdselsuheld, da en 74-årig kvindelig bilist fra Skibby kørte i østlig retning ad J.F. Willumsens Vej, hvor hun i krydset ved Strandvejen foretog et venstresving. Hun overså her en 26-årig mandlig motorcyklist fra Skibby, som kom kørende i vestlig retning ad J.F. Willumsens vej og skulle lige ud i krydset, og der skete derfor sammenstød mellem de to parter.

Motorcyklisten blev efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet, idet han formentlig havde brækket armen ved uheldet.

 

Narkokørsel, Rungsted Kyst

En 56-årig udenlandsk mandlig bilist blev klokken 21.36 standset af en patrulje ved Rungsted Havn. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Den 56-årige blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i indkøbscenter, Hørsholm

Ukendte gerningspersoner tiltvang sig klokken 01.50 adgang til Hørsholm Midtpunkt ved at opbryde et vindue. Derefter brød de ind i Elgiganten i centret, og fra butikken stjal de flere mobiltelefoner, computere og tablet. Flere patruljer kørte til stedet, men gerningspersonerne var i mellemtiden forsvundet derfra. Der blev med patruljehunde gået spor i området, men det var ikke muligt at udfinde indbrudstyvene.

Der skal nu blandt andet gennemses overvågningsvideo fra stedet.

 

Uro og uorden, Gilleleje

Klokken 02.07 indløb der anmeldelse om, at flere personer var samlet ved Circle K på Bonderupvejen, hvor de blandt andet råbte og smadrede flasker og derved skabte uro på stedet. En patrulje kørte derfor til tankstationen for at undersøge forholdet nærmere. Ved ankomsten til stedet var personerne dog taget derfra, og de blev heller ikke udfundet ved en efterfølgende rundering i området.

 

Indbrud i forretning, Frederikssund

Det blev klokken 04.02 anmeldt, at der var indbrud i Kirppu på Kocksvej, idet en mand via overvågning kunne ses tiltvinge sig adgang ved at kaste en sten gennem et af butikkens vinduer. Patruljer kørte til stedet, hvor gerningspersonen dog ikke længere befandt sig. Der blev med patruljehunde gået spor efter ham i området, men det var ikke muligt at udfinde ham. 

 

Eventuelle stjålne genstande er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke oplyst. 

Gerningspersonen beskrives som: mand, 170-180 cm, almindelig af bygning. Iført jakke, hvor ærmerne var mørkere ærmer end resten af jakken, lyse bukser og kondisko med sort sål.

 

Oversigt over indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 9.-12. juli 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi