Nordsjællands Politi: Nyt fra Hornbæk - tirsdag den 7. juli

Kilde: Nordsjællands Politi

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Blufærdighedskrænkelse, Hillerød

Klokken 10.42 anmeldte en 16-årig ung kvinde fra Frederiksværk, at en fremmed mand en times tid forinden havde sat sig to rækker fra hende og hendes 13-årige søster i s-toget på Hillerød Station, hvorefter han havde stukket hånden ned i sine bukser og bevæget hånden op og ned, imens han havde stirret på den 16-årige og dennes søster. De to søstre valgte på baggrund af mandens opførsel at finde nogle nye pladser i toget.

Manden beskrives som:  Mand, 40-50 år, 190 cm, kraftig af bygning, brun i huden, måske indisk af udseende, kort kraftigt hår. Iført lyseblå hættetrøje og muligvis grå bukser.

Kørsel uden førerret, Esrumvej

Klokken 12.12 blev en 32-årig mandlig bilist fra Humlebæk standset og kontrolleret på Esrumvej. Her viste det sig, at han sad bag rattet i en varebil, selvom han ikke besad retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

 

Overtrædelse af knivloven, Gentofte

Klokken 11.34 anmeldte en 73-årig mand fra Gentofte, at han på en tur rundt om Gentofte Sø klokken 11.00 var stødt på en mand, som fremstod truende og psykisk uligevægtig, og som havde en mindre kniv på sig.

Klokken 12.36 anmeldte en 17-årig kvinde fra Gentofte ligeledes, at hun klokken 11.45 nær Gentofte Station var blevet antastet af en mand, som havde fremstået ubehagelig, ligesom han havde fulgt efter hende i et kort stykke tid, imens hun havde prøvet at ryste ham af.
En patrulje blev sendt til området, og klokken 13.08 blev en 30-årig mand, der passede til de enslydende signalementer afgivet af de to anmeldere, pacificeret af patruljen på Gentoftegade/Kildeskovvej. På den 30-årige blev der fundet en urtekniv, og han blev derfor taget med på politistationen, sigtet for overtrædelse af knivloven.

 

Brand efter brug af ukrudtsbrænder, Hornbæk

Klokken 13.35 blev det anmeldt, at der var brand i en større brændestabel ved en adresse på Baroniet, efter der var blevet brugt en ukrudtsbrænder. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor ilden hurtigt kom under kontrol. En 21-årig mand blev i forbindelse med branden sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

 

Tyveri, Helsinge

Klokken 13.58 anmeldte en 77-årig kvinde fra Helsinge, at hun havde fået stjålet sin pung under en indkøbstur i Kvickly imellem klokken 12.00 og 13.30. Da kvinden efterfølgende kontaktede sin bank, blev hun oplyst, at der var blevet hævet 15.000 kroner fra hendes konto. Kvinden havde ikke bemærket noget mistænkeligt.

 

Brand, Gentofte

Klokken 15.23 blev det anmeldt, at der var røgudvikling i en etageejendom på Sognevej. Politi, sundhedsvæsen og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor der kom røg fra en enkelt lejlighed. Beboeren i lejligheden havde selv fundet ud, og hun blev efterfølgende tjekket af personalet i ambulancen, mens der blev luftet ud i lejligheden.

 

Kørsel uden førerret, Hillerød

En 37-årig mandlig bilist fra Hillerød blev klokken 16.38 standset af en patrulje på Overdrevsvejen. Da den 37-årige standsede bilen, skiftede han plads med passageren, men patruljen havde dog med sikkerhed observeret, at det var den 37-årige, der førte bilen. Patruljen kunne ved registeropslag konstatere, at manden havde fået inddraget sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil trods dette.

 

Uro ved spillehal, Allerød

Klokken 17.36 blev det anmeldt, at en mand var kommet ind i Casino Allerød på M.D. Madsensvej, hvor han opførte sig aggressiv over for de andre kunder i butikken og sparkede til spillemaskinerne. Han forsvandt kortvarigt fra stedet, men kom tilbage igen, og en patrulje kørte derfor til stedet. Der fik de kontakt til manden, en 26-årig fra Hillerød, som blev bortvist fra stedet.

 

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

En 18-årig kvindelig bilist fra Allerød blev klokken 20.56 standset af en patrulje på Lyngby Omfartsvej. Hun havde ikke førerret til bilen og blev derfor sigtet for at køre på trods af dette.

I besiddelse af stoffer, Charlottenlund

På Ordrup Kirkegård traf en patrulje klokken 21.00 en 16-årig ung mand fra Charlottenlund. Han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for. 

I besiddelse af stoffer, Snekkersten

En patrulje bemærkede klokken 22.22, at der lugtede kraftigt at hash i nærheden af fire unge mænd i en skolegård på Klostermosevej. Den ene, en 22-årig fra Helsingør, kastede ved synet af patruljen en mindre klump hash fra sig, hvilket han blev sigtet for. De blev alle visiteret, men der blev ikke udfundet yderligere af politimæssig interesse.

Kørsel uden førerret, Hillerød

På Dyrehavevej blev en 54-årig kvindelig bilist fra Stenløse standset af en patrulje klokken 22.41. Her blev hun bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket hun dog ikke kunne efterkomme, idet hun havde fået inddraget sin førerret. Hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Brand i lejlighed, Helsingør

I en lejlighed på Folehaven opstod der klokken 22.47 en mindre brand i et køkken. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor røgen fyldte opgangen, og beboerne på stedet blev derfor evakueret. Brandvæsenet fik kort efter slukket branden og ventileret opgangen. 

I forbindelse med branden skete der brud på et vandrør, hvilket medførte vandskade på stedet.

Der blev efterfølgende foretaget brandundersøgelse i lejligheden med henblik på at fastslå, hvad årsagen til branden var. 

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Klokken 23.21 blev det anmeldt, at to personer kørte rundt i en bil på Ventevej og muligvis tjekkede huse ud med henblik på indbrud. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til en bil svarende til beskrivelsen. Det kunne ikke umiddelbart konstateres, at de to unge mænd i bilen, en 23-årig fra København og en 22-årig fra Kastrup, havde begået kriminalitet eller havde til hensigt at gøre det, men deres generalia blev registeret, inden de blev bedt om at forlade området. 

Indbrud i herretøjsforretning, Nivå

En ukendt gerningsmand forsøgte klokken 02.51 at tiltvinge sig adgang til Sidney & Co. i Nivå Center ved at opbryde taget. Dette lykkedes dog ikke, og gerningsmanden forsvandt kort efter fra stedet. 

Indbrud i bager, Nivå

Klokken 03.06 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i Antons på Gammel Strandvej. Ukendte gerningsmænd skaffede sig adgang til bageren ved at knuse ruden i indgangsdøren med en sten. Fra stedet blev der stjålet et kasseapparat samt to pakkescannere og en mobiltelefon.

Det kan ikke afvises, at de to indbrud i Nivå kan relateres til hinanden.

Mand opgravede postkasser, Allerød

Klokken 06.44 blev det anmeldt, at en mand omkring klokken 06.00 havde gravet et større antal postkasser på stolper op ad jorden ved en boligforening på Fritz Hansens Vej. Da en beboer på stedet henvendte sig til ham og spurgte, hvad han lavede, svarede manden, at han var bestilt til at udføre arbejdet. Herefter satte han sig dog ind i en Sort Volkswagen Transporter og forsvandt fra stedet uden at medtage postkasserne. Boligforeningen havde ikke umiddelbart kendskab til, at postkasserne skulle fjernes, og det formodes derfor, at manden havde til hensigt at stjæle dem. 

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 6.-7. juli 2020

Flere artikler