Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Hornbæk - onsdag den 5. august

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebiler

Hornbæk: Mellem mandag eftermiddag klokken 16.00 og tirsdag morgen klokken 07.00 har der været indbrud i fire varebiler på Engholmvej. Her er der blandt andet blevet stjålet el-værktøj, en tablet samt en computer.

Mand ramt af spånplade

Kgs. Lyngby: En 46-årig mand fra Præstø blev tirsdag morgen klokken 08.52 ramt af en godt 600 kg tung spånplade, der skulle flyttes på en byggeplads på Buddingevej. Den 46-årige havde sikkerhedshjelm på, men blev alligevel kørt til skadestuen for at blive tjekket. Arbejdstilsynet blev tilkaldt for at undersøge ulykken nærmere og konstaterede ikke umiddelbart nogen overtrædelser af arbejdsmiljøloven. 

Slog ridehjelm i bil

Fredensborg: Da en 49-årig mand fra Næstved tirsdag formiddag omkring klokken 10.00 kom kørende ad Davidsvænge, kom en kvinde ud fra en stald og stillede sig foran mandens bil. Da han kørte ud i siden af vejen og efterfølgende passerede hende, slog hun sin ridehjelm ned i bilens siderude. Der skete umiddelbart ingen skade på bilen.

Solsejl ødelagt

Værløse: Et solsejl, som hænger på legepladsen ved Lille Værløse Skole er mellem mandag eftermiddag klokken 17.00 og tirsdag morgen klokken 07.00 blevet ødelagt, da ukendte gerningsmænd har lavet flere huller og flænger i spejlet.

Havebord og -stole stjålet

Frederiksværk: Et havebord og fire havestole er mellem lørdag aften klokken 20.00 og mandag eftermiddag klokken 14.00 blevet stjålet fra en terrasse ved et sommerhus på Birkevangen. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 13.18.

Brand i skur

Helsingør: Tirsdag eftermiddag klokken 14.18 gik der ild i et træskur på Spurvevej. Branden er formentlig opstået via et tændt stearinlys, som stod på et havebord ved siden af skuret. Ingen personer kom til skade ved branden.

Tricktyve på spil

Hornbæk: To tricktyve var tirsdag eftermiddag ved 15-tiden på spil på Sauntevej, hvor de forsøgte at stjæle en pung fra en 86-årig mand fra Hornbæk. Tyvene henvendte sig til manden og spurgte på engelsk om vej til et hospital, og mens den 86-årige var optaget af at svare de to, prøvede den ene, en kvinde, at stjæle den 86-åriges pung fra hans lomme, hvilket dog ikke lykkedes. Kvinden beskrives som østeuropæisk af udseende, 47-50 år, 160 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med sort hår. Hun var iført en hvid kjole med store blomster. Den mand, som hun var i følgeskab med, beskrives som østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 180-185 cm høj og spinkel af bygning med dårlige tænder. 

Cykelbatteri stjålet

Ølstykke: Et batteri til en el-cykel er mellem klokken 15.00 og 15.15 tirsdag eftermiddag blevet stjålet fra en el-cykel, som stod foran Rema 1000 på Rådhus Allé. Via overvågning fra forretningen har politiet registreringsoplysninger om en bil, der kører forbi cyklen og efterfølgende bakker hen til cyklen, hvorefter en mand stiger og stjæler batteriet, inden han kører væk i bilen.

Kørte uden kørekort

Allerød: En 31-årig mand fra Rødovre blev tirsdag eftermiddag klokken 16.11 standset, da han kom kørende på Banevang. Manden var tidligere blevet frakendt førerretten, og blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Jagtede medborgere med bordben

Værløse: Tirsdag aften klokken 18.25 kom en anmeldelse om, at en mand jagtede andre borgere med et bordben i Bymidten. En patrulje kørte derhen og traf en 45-årig mand fra Værløse, som var i besiddelse af et bordben. Det blev afleveret til patruljen, som tog en snak med manden omkring hans opførsel.

Sprit-knallertrist standset

Gilleleje: En 43-årig mand fra Græsted blev tirsdag aften sigtet for spirituskørsel. Manden kom klokken 18.40 kørende på knallert ad Gilleleje Hovedgade, hvor han blev standset af en patrulje og sigtet efter en alkometertest viste, at hans promille var højere end den tilladte. Den 43-årige mand blev taget med på politistationen, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal vise hans nøjagtige promille.

Narkobilist standset

Hillerødvej: Klokken 19.05 tirsdag aften blev en 28-årig mand fra Hillerød standset, da han kørte adHerredsvejen. Manden blev testet med både alkometer og narkometer, og mens alkometertesten var negativ, så gav narkometertesten udslag for amfetamin. Den 28-årige blev derfor sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Havde hash på sig

Helsingør: En 21-årig mand fra Helsingør blev tirsdag aften klokken 20.00 sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, idet han blev fundet i besiddelse af noget hash, da en patrulje traf han på Borgm. P. Christ. Vej.   

Brand i kutter

Gilleleje: Tirsdag aften klokken 21.32 var der brand i motorrummet på en fiskekutter, som lå ved Auktionskajen. Årsagen til branden, som hurtigt blev slukket, kendes ikke. 

Ung mand overfaldet 

Farum: En 18-årig mand fra Nivå blev tirsdag aften klokken 23.35 overfaldet i forbindelse med en fest på Paltholmterrasserne. Her dukkede en mand, som ikke var inviteret, op og forsøgte at komme ind til festen, hvilket fik den 18-årige til at bede ham om at gå. Da den 18-årige senere gik udenfor, stod den uindbudte mand der og forsøgte endnu en gang at komme ind til festen. Den 18-årige forsøgte at lukke døren, men den anden mand satte en fod i døren og fik den åbnet, hvorefter han nikkede den 18-årige en skalle og tog kvælertag på ham, og endnu en mand sparkede den 18-årige i hovedet. Gerningsmændene beskrives som A: Dansk af udseende, 17-18 år, 170 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden, dansktalende, iført blåt track-suit med hvide detaljer. B: Mellemøstlig af udseende, 17-18 år, 170 cm høj og kraftig af bygning, brun i huden, dansktalende. 

Kastede dåse mod bil og overfaldt fører

Hillerød: En 18-årig mand fra Græsted kastede klokken 02.45 natten til onsdag en fyldt sodavandsdåse mod forruden på en anden bil, som passerede den 18-årige, da han kørte på Hillerødmotorvejens forlængelse. Da den anden bil, som blev ført af en 43-årig mand, lidt efter holdt ind til siden på Roskildevej for at besigtige skaderne, kastede den 18-årige endnu en flaske mod ham, mens den 18-åriges medpassager, også en 18-årig mand fra Græsted, slog den 43-årige over hånden med en flaske. Begge de 18-årige blev sigtet for vold og den 18-årige, som kastede sodavandsdåsen mod forruden af den 43-åriges bil, blev tillige sigtet for at forvolde fare for andres liv og førlighed.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 04. – 05. august 2020
 
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler