Nordsjællands Politi: Nyt fra Hornbæk - onsdag den 29. juli

dato

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pc stjålet fra bil

Hellerup: Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Høyrups Alle er der mellem mandag klokken 17.55 og tirsdag klokken 09.00 blevet stjålet en bærbar pc. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

Benzin stjålet

Kgs. Lyngby: Ved at bryde et benzindæksel på en motorcykel, der holdt parkeret i en p-kælder på Lundtoftevej, er det lykkedes en tyv at stjæle godt 18 liter benzin.

Buksetyv på spil

Kgs. Lyngby: En kvinde stjal onsdag klokken 12.41 et par bukser fra Peak Performance på Lyngby Hovedgade. Kvinden havde bedt medarbejderen i forretningen om at pakke noget andet tøj ind som en gave og stjal i den forbindelse bukserne. Kvinden beskrives som dansk af udseende, 50 år, 160-165 cm høj og kraftig af bygning med kort, gråt hår. Hun var iført hvid tunika bluse, løse bukser med lyse striber langs begge ben samt et par mørke briller og bar på en lys strandtaske med noget sort mønster eller pynt.

Kørte uden kørekort

Humlebæk: En 26-årig mand havde tirsdag eftermiddag sat sig bag rattet i en bil, selvom han var frakendt sit kørekort. Da manden kom kørende ad Helsingørmotorvejen blev han standset af en patrulje og sigtet for kørsel uden førerret.

Drenge drev til havs

Hornbæk: Tre drenge i alderen seks, otte og 11 år drev tirsdag eftermiddag klokken 15.34 til havs ud for Hornbæk Strand. Drengene badede et sted med stærk strøm og trukket til havs. Det lykkedes den ene dreng at komme i land ved egen hjælp, mens de to andre blev reddet op af en livredder. Der blev ydet førstehjælp til alle tre drenge, hvorefter de blev fløjet med redningshelikopter til yderligere hospitalsbehandling. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om drengenes tilstand. 

Hash skjult bag nedløbsrør

Farum: Tirsdag eftermiddag klokken 17.15 fandt en patrulje en pose med en større mængde hash, som var gemt bag et nedløbsrør ved Nygårdterrasserne. Patruljen traf også tre unge mænd i alderen 22 - 28 år på stedet, men da ingen af dem havde lyst til attage ejerskab for hash’en, blev den i stedet taget med på politigården og registreret som hittestof. 

Mand blottede sig

Vedbæk: En 27-årige kvinde blev tirsdag aften klokken 17.34 udsat for blufærdighedskrænkelse, da en mand sad under et træ ved en tunnel for enden af Kong Georgs Vej og blottede sig, da hun passerede. En patrulje kom til området og fik øje på en mand, der passede på det signalement, som kvinden havde givet. Manden, der er 32 år og fra Hellerup, blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og taget med til politistationen, hvor han blev afhørt og blev senere løsladt, mens sagen fortsat er under efterforskning.

Motorcykel blev konfiskeret

Hillerød: En 20-årig mand fra Helsingør fik tirsdag aften klokken 19.30 konfiskeret den motorcykel, som han kørte på. Manden blev standset på Jespervej og havde forinden kørt igennem Hillerød, hvor han kørte over for rødt og flere gange kørte på fortovet. Derudover var motorcyklen hverken indregistreret eller forsikring, ligesom motorcyklisten hverken havde taget motorcykelkørekort eller havde hjelm på. Hvilket han blev sigtet for.

Stjal øl og kylling

Allerød: En 35-årig kvinde fra Hørsholm blev tirsdag aften klokken 20.25 sigtet for butikstyveri, efter hun havde stjålet noget kylling og nogle øl i Netto på Allerød Stationsvej.

Slingrende spritbilist

Hillerød: En 56-årig mand fra Græsted blev mandag aften klokken 22.01 sigtet for spritkørsel efter en medtrafikant havde kontaktet politiet og fortalt, at manden kørte meget slingrende på Hillerødmotorvejens forlængelse. Den 56-årige blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Stjal nummerplade fra politibil

Klampenborg: En 26-årig mand fra Svinninge var tirsdag aften klokken 23.51 så beruset, at hans dømmekraft svigtede ham. Ved p-pladsen ved Bakken opførte han sig støjende og truende og stjal en nummerplade fra en politibil. Hans opførsel blev ikke bedre, da han blev anholdt, hvor han fremkom med flere ukvemsord mod betjentene. Manden blev sigtet for forholdene og taget med på politigården, hvor han fik en overnatning i detentionen og skal efterfølgende afhøres.

Hærværk ved station

Birkerød: Klokken 02.15 natten til onsdag blev der begået hærværk mod to busskure og en skraldespand ved Birkerød Station. En patrulje traf tre unge mænd fra Birkerød alderen 15-17 år. De blev sigtet for hærværk og deres forældre samt de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 28. – 29. juli 2020
 
Kilde: Nordsjællands Politi