Jensen imponerede i målet da Hornbæk hentede to vigtige point i overbevisende holdindsats

Profilbillede
dato

Hornbæk IF tog imod Furesø Håndboldklub 2 i en spændende håndboldkamp i Hornbæk-hallen. Hjemmeholdet formåede at sikre sig en sejr på 32-26 og kunne dermed tage to vigtige point med sig.

Træner for hjemmeholdet, Jens Bertram, var tilfreds med holdets overordnede indsats, selvom ikke alt lykkedes i kampen.

"På en dag hvor ikke alt lykkedes, glæder jeg mig over en god holdindsats, og 2 point som der aldrig var tvivl om," udtalte træner Jens Bertram efter kampen.

Angrebet fungerede godt i første halvleg, men faldt desværre i niveau i anden halvleg, mente Bertram. Han påpegede også, at målmandspræstationen var helt i top i første halvleg, men desværre faldt sammen med forsvaret i anden halvleg.

Bertram fremhævede især Sofie Jensen i målet, som gjorde en stor forskel i kampen. Han roste også hele holdet for deres moral og evne til at holde sammen, når tingene ikke gik som forventet.

"Sofie Jensen i målet gør en stor forskel igen. Hele holdet skal også roses for vores moral, når det ikke virker som forventet," fremhævede Bertram om holdets præstation.

"Vores fløjafslutninger og vores indstilling til det at spille som et hold skal forbedres inden næste kamp," konkluderede Bertram slutteligt om områder, der skulle arbejdes på.

Næste kamp for Hornbæk IF er tirsdag 28. november, hvor de skal møde HUK Håndbold på Hørsholm-Hallen. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 32-26 til Hornbæk IF
Række: Danmarksserie Kvinder

Kilde: Træner Jens Bertram, Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder