Hornbæk IF's Danmarksserie-kvinder lider nederlag mod Rudersdal Håndbold

Foto: Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder.
Profilbillede
dato

Hornbæk IF's kvinder i Danmarksserien stod over for en skuffende tirsdag aften, da de tabte 21-24 til gæsterne fra Rudersdal Håndbold på hjemmebane.

Kampen var præget af op- og nedture for Hornbæk IF, som ikke formåede at omsætte chancer til mål i kritiske øjeblikke af kampen.

Træner Jens Bertram var ærlig i sin vurdering af holdets præstation: “Vi havde en dårlig første halvleg, hvor vi ikke udnyttede vores chancer. Anden halvleg viste vi dog god moral og kom stærkt tilbage, men manglede held i de afgørende sidste minutter.”

Selv i nederlagets stund var der positive aspekter at fremhæve for Hornbæk IF. Træner Bertram roste flere spillere for deres indsats:

“Det var fantastisk at have Laura Schrøder tilbage på holdet, hvor hun gjorde en mærkbar forskel. Sascha Juul og Anne Fritzbøger præsterede stærkt på fløjene, og Sofie Lundsgaard havde endnu en solid indsats i målet. Jeg må også give stor ros til hele vores forsvar for en robust præstation i anden halvleg.”

Til trods for det ærgerlige nederlag, påpegede Bertram et klart forbedringspunkt for holdet fremadrettet:

“Vores afslutninger lever ikke op til det niveau, vi bestræber os på. Der skal arbejdes med kvaliteten af vores afslutninger for at sikre, at vi er skarpere i fremtidige kampe.”

Hornbæk IF's Danmarksserie-kvinder ser nu frem mod deres næste opgør med et ønske om at rette op på fejlene og komme stærkere tilbage.

Næste kamp for Hornbæk IF er torsdag 21. marts, hvor de skal møde Freja HK på Hornbæk-hallen. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 21-24 til Rudersdal Håndbold
Række: Danmarksserie Kvinder

Kilde: Træner Jens Bertram, Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder