Hornbæk IF strøg til tops da de uddelte klø til Ledøje-Smørum

Foto: Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder.
Profilbillede
dato

Hornbæk IF sikrede sig en overbevisende sejr, da de tog imod Ledøje-Smørum HK 2 i Hornbæk-hallen. Hjemmeholdet viste sig at være for stærke for deres modstandere og endte med at vinde kampen med imponerende 32-17, og dermed indtager de rækkens førsteplads.

Efter kampen udtalte træneren for hjemmeholdet, Jens Bertram, at det var forsvaret, der banede vejen for sejren. Han var også tilfreds med holdets kontraspil, som de fik gang i.

“Et meget stærkt forsvar, styret af Ida Elleskov Sørensen og Alberte Madsen, gav gode betingelser for Sofie Lundsgaard Jensen i målet, som igen stod en super kamp, og gav prøver på sine evner i lange udkast. Søstrene Julie og Laura Baad Schrøder samt Winni Ruberg leverede en meget sikker indsats i bagkæden, og Sascha Juul viste igen sine evner fra venstre fløj og sin fart i kontraspillet.”

Selvom holdet opnåede en stor sejr, mente Bertram stadig, at der var områder, der kunne forbedres inden næste kamp. Han fortalte, at de hele tiden arbejder på at få de nye spillere ind i rytmen på holdet og udvikle deres angrebsspil.

Efter torsdagens sejr strøg Hornbæk til tops i rækken, hvor de har samme antal point som Freja HK. Hornbæk IF har dog en ekstra kamp i hånden.

Næste kamp for Hornbæk IF er torsdag 1. februar, hvor de skal møde Københavns Håndboldklub i Hornbæk-hallen. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 32-17 til Hornbæk IF
Række: Danmarksserie Kvinder

Kilde: Træner Jens Bertram, Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder