Hornbæk IF-kvinderne fik sig en huskekage på hjemmebane

Foto: Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder.
Profilbillede
dato

Hornbæk IFs Danmarksserie-kvinder kunne desværre ikke glæde sig over særligt meget, da de senest stod over for Københavns Håndboldklub i Hornbæk Hallen. Kampen endte nemlig med en sejr til udeholdet på 16-26.

Efter kampen udtalte træneren for hjemmeholdet, Jens Bertram, at Københavns Håndboldklub spillede en fantastisk kamp og udspillede Hornbæk. Han påpegede også, at Hornbæk har en stor opgave foran sig efter afgangen af dygtige spillere.

Desuden blev holdet også påvirket af ferieafbud og lidt sygdom, hvilket gjorde det endnu sværere.

Selvom der var flere gode præstationer fra Hornbæk-spillerne, manglede der ifølge Jens Bertram en spiller, der kunne gøre en forskel i torsdagens kamp.

“I dagens kamp var der en del gode præstationer, men desværre var der ikke lige den spiller som gjorde en forskel. Det er stadig kollektivet som driver holdet, og det gode humør - også når man taber med 10 mål.”

Bertram var tilfreds med holdets forsvarsspil, så længe der var kræfter til det, og roste også målmanden for at stå på et højt niveau. Der var også mange positive ting at tage med fra angrebsspillet, men med mange nye spillere kræver det mere træning sammen for at finde den rette rytme.

Hornbæk IF's, Sofie Lundskov Jensen, var ganske utilfreds med egen præstation:

“Det kunne jeg godt ha' gjort bedre, jeg er lidt skuffet over mig selv.”

Næste kamp for Hornbæk IF er søndag 25. februar, hvor de skal møde Fremad Valby på Hafniahallen. Der er kampstart kl. 13:45.

Kampens resultat: 16-26 til Københavns Håndboldklub
Række: Danmarksserie Kvinder

Kilde: Træner Jens Bertram, Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder