Hornbæk IF formåede med flot fløjspil at dukke HUK: "Pigerne leverede en god holdindsats"

Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder
Profilbillede
dato

Tirsdag tog et afbudsramt Hornbæk IF-hold turen til Hørsholm-Hallen, hvor de mødte HUK Håndbold. Det var dog alligevel til ganske stor succes for netop Hornbæk IF-kvinderne, som kunne notere sig en sejr på cifrene 24-27.

Træneren for Hornbæk IF, Jens Bertram, var tilfreds med holdets præstation i en svær udekamp. Han var særligt glad for fløjspillet, og tilmed roste han holdets nye spiller, for at komme godt ind på holdet.

“Det var en svær udekamp, hvor vi havde to afbud på vigtige pladser. Men pigerne leverede en god holdindsats, og sikrede to vigtige point, i toppen af rækken. Specielt fløjspillet var helt i top, med mange mål i begge sider, og så er vores nyeste spiller, Sascha Juul, ved at være spillet ind på holdet.”

Jens Bertram fremhævede flere af holdets spillere, der foruden Sascha Juul imponerede ham i kampens løb:

“Anna Fritzbøger, Alberte Madsen og Sofie-Emilie Lytzen viser sig som sikre fløjskytter - og hele vores bagkæde, som utrætteligt kørte på i højt tempo. Sofie Jensen gjorde som altid en forskel i målet.”

Alt i alt var det en velkæmpet kamp, hvor Hornbæk IF formåede at trække sig sejrrigt ud. Holdet kan se tilbage på en god holdindsats og vigtige point i kampen om topplaceringerne i rækken.

Næste kamp for Hornbæk IF er torsdag 30. november, hvor de skal møde Helsingør Håndbold 2 på Hornbæk-hallen. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 24-27 til Hornbæk IF
Række: Danmarksserie Kvinder

Kilde: Træner Jens Bertram, Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder