Hornbæk i hopla: Kvinderne hentede en solid og sikker sejr på hjemmebane

Foto: Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder.
Profilbillede
dato

Hornbæk IF tog imod HUK Håndbold i torsdagens håndboldkamp i Hornbæk-hallen. 

Hjemmeholdet viste sig i stærkeste opstilling, da kampen endte med en sikker sejr på 33-24 til Hornbæk IF, og træner Jens Bertram var fuld af roser til hele holdet.

“Holdet var tilbage i stærkeste opstilling, efter i tirsdags, men det er desværre for sidste gang i denne sæson. Det var en bundsolid og sikker sejr, og der skal lyde store roser til hele holdet.”

"Vi siger farvel til flere profiler nu, så der skal arbejdes med en ny bagkæde - men der er mange nye spillere som står på spring. Det bliver spændende at følge udviklingen," sagde træneren.

En af holdets nye spillere, Sascha Juul, imponerede især på venstre fløj og viste sit store repertoire. Men det var også Sofie i målet, der gjorde en afgørende forskel ifølge træneren. Hendes præstation var igen i særklasse.

“Kollektivet skal fremhæves, fordi alle bød ind til dagens sejr. Alt fra holdets stærke bagkæde med Mille Weng Andersson, Winni Ruberg og Laura Baad Schrøder var helt i topklasse, og Sofie Lundsgaard Jensen stod igen helt i særklasse, og så kom både streg og fløj spillerene i gang med en hel del mål,” siger Jens, samtidigt med at han ærgrer sig over flere kommende afgange:

Næste kamp for Hornbæk IF er torsdag 25. januar, hvor de skal møde Ledøje-Smørum HK 2 på Hornbæk-hallen. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 33-24 til Hornbæk IF
Række: Danmarksserie Kvinder

Kilde: Træner Jens Bertram, Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder