Hornbæk Golfklub løfter sløret for SIM NORTH: Avanceret golfcenter markerer en ny æra i klubbens historie

dato

Hornbæk Golfklub annoncerer opførelsen af SIM NORTH, et avanceret golfcenter og en milepæl i klubbens historie.

Det første spadestik tages af borgmester Benedikte Kiær fra Helsingør kommune d. 6.3.2024 kl. 13.00

Hornbæk Golfklub er stolt over at afsløre planerne om opførelsen af SIM NORTH, et nyt golfcenter, der vil ændre golfoplevelsen i klubben . Med fokus på avanceret teknologi og faciliteter, vil SIM NORTH bringe en ny æra af golf til Hornbæk Golfklub og golfspillere i Nordsjælland.

Som en af de første klubber i Danmark til at investere i et decideret golfcenter, bekræfter Hornbæk Golfklub sit engagement i at gøre golf til en helårsaktivitet. Med fire topmoderne golfsimulatorer og nye bade- og omklædningsrum samt lækker lounge, håber klubben at SIM NORTH vil blive det foretrukne samlingssted for golfentusiaster i hele regionen.

Klubben forventer også at holde klubbens restaurant Bistro19 delvist åben i vintersæsonen, så der er mulighed for at kombinere fællesskabet omkring indendørs golf med et måltid mad.

"Vi er glade for at kunne præsentere SIM NORTH som et centrum for golfinnovation i Nordsjælland," udtaler klubformand Karsten Glahn. "Med vores investering i bygninger og den nyeste teknologi fra “Trackman”, vil vi tilbyde vores medlemmer og gæster en førsteklasses golfoplevelse - hele året rundt - og bidrage til at Hornbæk Golfklub vil være det foretrukne klubvalg i Nordsjælland."

SIM NORTH vil tilbyde medlemskabspriser og timepriser, der gør det tilgængeligt for golfspillere på alle niveauer. Karsten Glahn fortsætter, ” Klubbens vision om socialt samvær og golf for alle - hele året- afspejles i dette initiativ, der sigter mod at bringe golfens glæde ud til en bredere skare af mennesker.”

Centret forventes at åbne dørene oktober/november 2024. Vi byder alle velkommen til en officiel ceremoni for byggeriet der skal huse SIM NORTH, der finder sted d. 6. marts kl. 13.00. Borgmester Benedikte Kiær tager det første spadestik, og alle interesserede opfordres til at deltage. Pressen bedes give besked forud for deltagelse på info@hbgk.dk

Om Hornbæk Golfklub
Hornbæk Golfklub er en velrenommeret golfklub beliggende i smukke omgivelser i Hornbæk, Danmark. Klubben har en stolt historie og et dedikeret fællesskab af golfentusiaster, der arbejder sammen om at fremme sporten og dens værdier.

Kilde: Hornbæk Golfklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.