Døgnrapporten i Hornbæk: torsdag den 18. november

Profilbillede

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri, Hillerød

Klokken 07.19 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 21.30 og onsdag klokken 05.45 var blevet stjålet flere udendørs væglamper fra en bolig på Funkevej.

Tyveri fra personbil, Helsinge

Klokken 07.28 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 21.00 og onsdag klokken 07.00 blandt andet var blevet stjålet airbag, radio og controller fra to BMW personbiler, der havde holdt på Frederiksværksvej. Tyvene var kommet ind ved at knuse en rude i bilerne.

Indbrud i virksomhed, Farum

Klokken 08.03 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 17.30 og onsdag klokken 06.00 havde været indbrud i en virksomhed på Farum Hovedgade, hvor tre containere var blevet brudt op, hvorefter der var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner.

Tyveri fra personbil, Ålsgårde

Klokken 08.13 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 08.00 blandt andet var blevet stjålet airbag og navigationssystem fra en BMW personbil, der havde holdt på Nordre Strandvej.

Samme type anmeldelse fra Ålsgårde indløb klokken 15.06. Her havde en BMW personbil holdt på Nordre Strandvej imellem klokken 04.00 og 08.30, og herfra var der blevet stjålet rat, airbag, instrumentpanel og midterkonsol.

Tyveri fra personbil, Hornbæk

Klokken 08.25 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 08.00 blandt andet var blevet stjålet rat og navigationssystem fra en BMW personbil, der havde holdt på Plantagevej.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 08.46 skete der et færdselsuheld på Sognevej ved Nybrovej, idet en personbil ført af en 25-årig mand fra København skulle dreje til højre ind på en tankstation. I den forbindelse overså føreren en mand på et elløbehjul på cykelstien, der derfor blev påkørt. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser, mens manden på elløbehjulet blev kørt til kontrol på skadestuen af den tilkaldte ambulance. Der var dog umiddelbart ikke sket større personskade.

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 09.21 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 08.30 var blevet stjålet et navigationssystem fra en BMW personbil, der havde holdt på Nordre Strandvej.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 11.02 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 10.30 var blevet stjålet rat, midterkonsol og højtalere fra en BMW personbil, der havde holdt på Skovmosevej.

Tyveri fra lomme, Nærum

Klokken 15.28 anmeldte en 87-årig kvinde fra Nærum, at hun klokken 14.15 havde været i Meny på Nærum Vænge, da hun havde fået stjålet sin pung, og at hun mistænkte en mand, der havde bevæget sig meget tæt på hende. Manden beskrives som: Mand, 170-175 cm høj, talte dårligt engelsk, muligvis fra Østeuropa.

Færdselsuheld, Hillerød

I krydset ved Roskildevej og Kjeldsvang skete der klokken 17.24 et færdselsuheld, da en bilist måtte foretage en undvigemanøvre for ikke at påkøre nogle løse hunde, som var løbet over vejen. I den forbindelse påkørte bilisten en anden bilist. 

Der skete ikke umiddelbart større personskade, men den ene part blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne.

Kvinde faldt i vandet, Helsingør

Klokken 18.20 indløb der anmeldelse om, at en kvinde var faldet i vandet ud for Ny Kornborgvej, og at hun ikke selv kunne komme i land igen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor kvinden, en 18-årig udenlandsk statsborger, blev hjulpet op af vandet. Kvinden kom ikke umiddelbart noget til ved uheldet. 

Uro og uorden, Birkerød

Klokken 18.12 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mænd var kommet op at toppes på Hovedgaden, hvilket førte til trusler om overfald. Kort efter indløb der også anmeldelse fra en 22-årig mand fra Birkerød, som viste sig at være den ene part i sagen. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den 22-årige, og ifølge hans forklaring havde han stået og talt i mobiltelefon, da en forbipasserende fremmed mand troede, at den 22-årige talte til ham. I den forbindelse kom mændene op at toppes, hvilket førte til truslerne om et muligt overfald.

Patruljen runderede i området efter den anden part, men det var ikke muligt at udfinde ham. 

Han beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 18-20 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, lys i huden, halvskaldet med sort hår og stor skæg formet som et V. Iført sort Peak Performance-jakke og sorte jeans.

Affyring af raketter, Kgs. Lyngby

Flere borgere anmeldte kort før klokken 19, at der blev fyret raketter af i området omkring Færøvej med store brag til følge. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde noget eller nogen, der kunne sættes i relation til hændelsen.

Narkokørsel, Virum

En 18-årig mandlig bilist fra Nærum blev klokken 00.05 standset af en patrulje på Skodsborgvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev der anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På tilkørselsrampen til Helsingørmotorvejen i sydgående retning standsede en patrulje klokken 02.20 en 20-årig mandlig bilist fra Birkerød. Et narkometer viste, at han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet.

Den 20-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i virksomhed, Slangerup

Klokken 03.52 indløb der anmeldelse om, at der kort forinden havde været indbrud i en virksomhed på Slagslundevej. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en rude var blevet aflistet. Gerningspersonen befandt sig dog ikke længere på stedet. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande. 

Tyveri fra varebil, Helsingør

Mellem onsdag klokken 20.30 og torsdag klokken 06.14 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Fredericiavej. Indstigningen skete ved at klippe hul i bagdøren, og fra varebilen blev der stjålet elektrisk værktøj.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi