Døgnrapporten i Hornbæk: tirsdag den 9. november

Profilbillede

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Frederiksværk

Mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 07.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Skovdalsvej. Indstigningen skete ved at fjerne et af varebilens vinduer, og fra bilen blev der stjålet elektrisk værktøj. 

En ukendt gerningsperson forsøgte mellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 07.30 at tiltvinge sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Baggersvej. Indstigningen var her forsøgt ved underboring af låsen i en af varebilens skydedøre, men det lykkedes ikke den ukendte gerningsperson at komme ind i bilen.

Klokken 08.48 blev det anmeldt, at der fra en varebil, som holdt parkeret på Torvegade mellem fredag klokken 15.30 og mandag klokken 06.20, var blevet stjålet elektrisk værktøj. Indstigningen var sket ved at smadre et vindue i varebilen. 

Grundet sammenfald i gerningstidsrum og –sted kan det ikke afvises, at der kan være tale om den samme gerningsperson til begge forhold.

Tyveri fra personbil, Hornbæk

En BMW personbil stod mellem søndag klokken 18.30 og mandag klokken 07.00 parkeret på Holmegårdsvej, da en ukendt gerningsperson tiltvang sig adgang til bilen ved at underbore låsen i førerdøren. Herefter blev bilens rat stjålet.

Færdselsuheld, Hillerød

På Hillerødmotorvejens forlængelse kørte en 60-årig kvindelig bilist fra Rødovre i nordgående retning klokken 07.38, da hun af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil på påkørte et autoværn. Grundet bilens placering opstod der som følge af uheldet kødannelse i en periode, men yderste vognbane var fortsat farbar. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse den 60-årige bilist.

Tyveri fra personbil, Helsingør

Mellem søndag klokken 23.55 og mandag klokken 08.15 knuste en ukendt gerningsperson ruden i en personbil, som holdt parkeret på Rønnebær Alle. Fra bilen blev der stjålet sko og en jakke. 

Hærværk, Kgs. Lyngby

Mellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 08.15 blev der udøvet hærværk mod flere pavilloner, som stod opført på Toftebæksvej. En postkasse, som havde siddet på en af pavillonerne, var revet ud af væggen og kastet gennem ruden til en af de andre pavilloner. Derudover var der levet sat ild til en håndsprit, som havde stået på en træbænk på stedet.

Færdselsuheld, Birkerød

En 66-årig kvindelig bilist fra Birkerød påkørte klokken 09.09 en 35-årig mandlig fodgænger fra København, da denne trådte ud på Kirsebærlunden bag en parkeret varebil. Grundet lettere tilskadekomst blev fodgængeren efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet. 

Flere sigtelser for ulovligt arbejde, Helsingør

Nordsjællands Politi var som led i en indsats mod social dumping mandag morgen til stede på en byggeplads på Nordre Strandvej. Her blev fem udenlandske statsborgere anholdt og sigtet for ulovligt arbejde. Da den ene af de sigtede var eftersøgt i sit hjemland, blev han tirsdag morgen fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Røg kom ikke fra brand, Hørsholm

Klokken 10.55 indløb der anmeldelse om en mulig brand på Svalevej, idet der kunne ses røg fra stedet. Patruljer kørte til stedet, hvor det dog hurtigt blev konstateret, at der ikke var tale om brand, men om en skadedyrsbekæmper, som benyttede røg som led i sit arbejde.

Indbrud i fritidshus, Hornbæk

Klokken 11.00 blev det anmeldt, at der via overvågning kunne ses en ukendt person i et fritidshus på Kystvej. Patruljer kørte til stedet, hvor de konstaterede, at personen ikke længere befandt sig i huset. Det var heller ikke muligt at udfinde personen ved en efterfølgende rundering i området, herunder med patruljehund. Personen ses på overvågning som værende: mørk i huden med mørkt kort hår og halvlangt skæg. Iført sort vinterjakke, sorte bukser, sorte sko med hvide såler og sorte handsker. 

Tyveri fra personbil, Hornbæk

Mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 11.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Engdalen. Fra bilen blev der stjålet rat og airbag samt en pung indeholdende kontanter. Derudover var forlygterne på bilen forgæves forsøgt afmonteret.

Tyveri fra varebil, Allerød

Klokken 12.45 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet maskiner fra en varebil, som holdt parkeret på Toftevej. Tyveriet var sket mellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 06.30, og der var foretaget indstigning ved opbrydning af varebilens dør. 

Mand på knallert påkørte flere borgere, Ølstykke

Klokken 13.08 indløb der anmeldelse om, at en ukendt mand på parkeringspladsen ved Netto på Niels Olsens Vej kort forinden på knallert havde påkørt en 74-årig kvindelig fodgænger og en 58-årig mandlig bilist. Manden var derefter forsvundet fra stedet til fods. En patrulje kørte til stedet, hvor en medarbejder fra Netto oplyste, at manden kort forinden også havde stjålet varer fra butikken.

Det var ikke muligt at udfinde manden i området og ej heller via opslag af knallertens stelnummer i politiets registre. Han beskrives som: dansk af udseende, ca. 25 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning og hvid i huden. Talte dansk.

Der skete ved påkørslerne ikke umiddelbart nogen personskade.

Anmeldelse om indbrud, Rungsted Kyst

Der indløb klokken 13.11 anmeldelse om, at der formentlig var et indbrud i gang i en villa på Kirkevej, og flere patruljer kørte derfor til stedet, hvor ingen personer dog befandt sig ved ankomsten. Der blev med patruljehund gået spor på Bolbovej og Kastanjevej, men det var ikke muligt at udfinde nogen med relation til hændelsen.

Fælge stjålet fra bil, Holte

Mellem søndag eftermiddag og mandag formiddag klokken 11.00 er der stjålet fælge fra en bil, som holdt på Rønnebærvej.

Taske stjålet fra bil, Vedbæk

Mandag mellem klokken 11.45 og 13.39 er der stjålet en taske fra en bil, som holdt på Vedbæk Strandvej. I tasken var der blandt andet en bærbar pc. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Kørte uden kørekort, Hellerup

En 54-årig mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 15.57 standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Der blev han sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var blevet frakendt sit kørekort.

Stjal jakker og hårfarve, Hillerød

Mandag eftermiddag klokken 16.10 blev en 26-årig mand fra Birkerød taget for tyveri i Bilka i Slotsarkaderne, hvor han havde stjålet to jakker og fire pakker hårfarve. Manden blev sigtet for tyveriet.

Taske stjålet fra bil, Gentofte

En taske med blandt andet solbriller, makeup og en pung indeholdende diverse betalingskort, blev mandag mellem klokken 16.10 og 16.35 stjålet fra en bil, som holdt på Gentoftegade. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 16.50 blev en 38-årig mand fra Søborg sigtet for narkokørsel, efter han var blevet standset i sin varebil på Ørnegårdsvej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Havde narko i bilen, Farum

En 27-årig mand fra Søborg havde mandag eftermiddag klokken 17.10 ikke lyst til at tale med den patrulje, som var til stede i krydset Stavnsholtvej/Borgm. Jespersens Vej i forbindelse med en anden politiforretning. Da manden opdagede patruljen, bakkede han væk fra området men blev dog hurtigt standset. Det viste sig, at manden havde både hash, steroider og kokain i sin bil. Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Vagt vakte mistanke, Hornbæk

Klokken 02.12 natten til tirsdag hørte en borger en alarm og så nogen gå rundt om en bygning på A R Friis Vej. Borgeren kontaktede politiet, som sendte en patrulje til stedet. Det viste sig, at personen med lommelygten var en vagt.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk