Døgnrapporten i Hornbæk: mandag den 8. november

Profilbillede

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lysskinne stjålet fra bil, Frederiksværk

Søndag morgen klokken 07.05 blev det anmeldt, at der fra en Dacia var stjålet en lysskinne, som sad mellem bilens forlygter. Bilen holdt på Åsebro på gerningstidspunktet, som er mellem lørdag aften klokken 23.30 og søndag morgen klokken 06.30.

Stukket hul i dæk, Humlebæk

Mellem fredag aften klokken 23.00 og lørdag klokken 07.50 er der blevet stukket hul i to dæk på en Suzuki, der var parkeret på Baunebjergvej. Hærværket blev anmeldt søndag morgen klokken 07.28.

Skar sig på vinkelsliber, Gilleleje

En 46-årig mand fra Helsingør skar sig søndag formiddag på en vinkelsliber, da han var i gang med noget arbejde på Alfavej. Vinkelsliberen ramte manden på det ene ben og han blev efterfølgende kørt til behandling på skadestuen, og Arbejdstilsynet blev orienteret om uheldet.

Tyv taget på fersk gerning, Værløse

En opmærksom borger kontaktede søndag formiddag klokken 10.30 politiet og fortalte, at han havde set en mand, som tidligere havde parkeret et bil i området, og efterfølgende var gået rundt i kvarteret ved Skovmose Alle og nu kom gående tilbage til bilen med to fyldte poser. Det virkede så mistænkeligt, at borgeren besluttede sig for at ringe til politiet, og en patrulje kunne kort efter anholde manden, der er 33 år og fra Herlev, med poserne og sigte ham for indbrud i en villa på Gammel Hareskovvej. 

Rat og instrumentbræt stjålet, Hornbæk

Mellem lørdag eftermiddag og søndag formiddag klokken 10.50 er der stjålet et rat samt dele af instrumentbrættet fra en BMW, som stod på Hyldevej. Tyven har brudt en af bilens døre op for at skaffe sig adgang. Desuden har en BMW, der holdt på Thorshøj Alle, fået stjålet rat, airbags og navigationsanlæg. Dette tyveri er sket mellem lørdag formiddag og søndag eftermiddag klokken 15.00.

Elværktøj stjålet fra bil, Virum

Diverse elværktøj, en støvsuger, multicutter og skruemaskine er mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag klokken 10.50 blevet stjålet fra en varebil, som holdt på Akacievej.

Dæk og fælge stjålet, Humlebæk

Fire dæk og fælge er mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag klokken 10.30 blevet stjålet fra et udhus på Humlebæk Strandvej. Tyveriet blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 13.04.

El-løbehjul stjålet, Fredensborg

Søndag eftermiddag klokken 13.29 blev det anmeldt, at et el-løbehjul var blevet stjålet fra en carport på Benediktevej. Tyveriet er sket lørdag aften mellem klokken 19.30 og 23.00 og blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 13.29.

Ballade ved bibliotek, Hillerød

En gruppe unge drenge lavede søndag eftermiddag kort efter klokken 15 så meget ballade ved Hillerød Bibliotek i Christiansgade, at en patrulje kørte ud for at tage en adfærdsregulerende snak med dem. De var i første omgang blevet sendt ud af biblioteket på grund af deres opførsel, og begyndte i stedet at banke på ruderne. En enkelt af de unge, en 14-årig ung mand fra Tisvildeleje, havde så svært ved at følge politiets anvisninger og i øvrigt opføre sig ordentligt, at han blev tilbageholdt på stedet og hans værge samt de sociale myndigheder kontaktet.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 16.14 anmeldte en butiksdetektiv fra Bilka, at to unge kvinder havde forsøgt at stjæle to sæt øreringe fra butikken. Da de to var under 18 år gamle blev en patrulje sendt til stedet, hvor to unge kvinder på henholdsvis 15 og 16 år blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne og relevante myndigheder blev orienteret om hændelsen.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 17.29 anmeldte fire 13-årige drenge, at der holdt en bil med en mandlig fører bag rattet på p-pladsen ved Engelsborgvej, som skulle være den samme bil, hvorfra en mand i torsdags skulle have tilbudt tre 13-årige piger et lift – ligeledes på samme p-plads.

Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor manden i bilens generalia blev sikret. Mandens forklaring på hans tilstedeværelse både torsdag og søndag gav ikke anledning til at foretage sigtelser. 

Tyveri fra varebil, Allerød

Klokken 17.47 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 17.00 og søndag klokken 17.47 var blevet stjålet elværktøj for adskillige tusinde kroner fra en varebil, der havde holdt parkeret på Vestvej.

Tyveri fra campingvogn, Helsinge

Klokken 18.11 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 18.10 var blevet stjålet et lithium-batteri samt et gardin fra en campingvogn, der holdt på Platanvej, ligesom et forsæde var blevet revet ud og smidt bagerst i vognen.

Færdselsuheld, Birkerød

Klokken 18.20 skete der et færdselsuheld på Kongevejen foran McDonald’s og INGO. En 46-årig kvindelig bilist fra Holte skulle køre ud af udkørslen fra McDonald’s og INGO og dreje til venstre, og i den forbindelse kørte hun ud foran en bus, der kørte i retning mod Holte. Dette medførte, at kvindens bil blev påkørt og skubbet over i den modsatte vejbane, hvor kvindens bil stødte sammen med en tredje bil.

Begge vejbaner var kortvarigt spærret, imens der blev ryddet op på stedet.

Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet, der medførte, at den 46-årige kvinde blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Kørsel i påvirket tilstand, Frederiksværk

Klokken 20.53 blev en 27-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Industrivej. Her fik hun narkometeret til at slå ud, hvorfor hun blev sigtet for dette og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Ligeledes blev hun sigtet for at have været i besiddelse af en mindre mængde hash.

Uro, Kgs. Lyngby

Klokken 21.00 blev det anmeldt, at cirka 10 unge mennesker rendte rundt i Kgs. Lyngby nær stationen og Magasin og kastede med fyrværkeri. Politiet blev sendt til området, men det lykkedes ikke at træffe nogle, der umiddelbart havde haft noget med hændelsen at gøre.

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 00.35 blev en 26-årig mandlig varebilsfører fra Frederiksværk standset og kontrolleret ved Vinderød Skov. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre det pågældende køretøj, og han blev derfor sigtet for at have siddet bag rattet alligevel.

Kørsel i påvirket tilstand, Frederikssund

Klokken 02.04 blev en 36-årig mandlig bilist fra Frederiksværk stanset og kontrolleret på Frederikssundvej. Her fik han narkometeret til at slå ud. hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi