Døgnrapporten i Hornbæk: fredag den 12. november

Profilbillede

Hornbæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pakker stjålet, Birkerød

Omkring 16 pakker er mellem klokken 04.22 og 05.00 natten til torsdag blevet stjålet fra Mølledamsvej. Pakkerne var uden for den aflåste boks, som de skulle have været placeret i. Tyveriet blev anmeldt torsdag morgen klokken 07.28.

Sten kastet gennem bilruder, Helsingør

To biler har mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.00 fået kastet sten gennem bagruden, mens de holdt på Blichersvej. 

Vinduesvisker revet af bil, Hillerød 

En varevogn, som holdt på Fredskovhellet, har mellem onsdag aften og torsdag morgen fået revet den ene vinduesvisker af, ligesom forruden var knust. Hærværket blev anmeldt torsdag klokken 10.22.

Poder overfaldet, Holte

Torsdag klokken 12.45 opstod der skænderi og et mindre håndgemæng mellem en 55-årig mand fra København og 21-årig mand fra Nærum. Her blev den 55-årige mand så frustreret over, at han ikke måtte tage sin kviktest med hjem, at han tog fat i kraven på den 21-årige pode-medarbejder. Den 55-årige kontaktede senere torsdag politiet og mødte efter aftale op på politigården fredag morgen for at blive afhørt nærmere til sagen.

Brand i ovn, Hillerød

Torsdag eftermiddag klokken 12.45 opstod der brand i en ovn på Timorvej, hvor en elektriker netop havde tilsluttet ovnen. Men elektrikeren glemte, at instruktionsbogen stadig lå i ovnen, og da husets beboer tændte ovnen uden at tjekke, at den var tom, gik der ild i instruktionsbogen. Ilden blev hurtigt slukket og husets beboere blev kørt til kontrol på hospitalet.

Fik inddraget kørekortet, Klampenborg

En 55-årig mand fra Klampenborg fik torsdag eftermiddag klokken 14.24 administrativt inddraget sin førerret efter han på Dyrehavevej var kørt frontakt ind i en jævnaldrende kvinde fra Søborg. Den 55-årige var påvirket af alkohol og blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik også inddraget sin førerret. Det forhindrede ham dog ikke i at køre bil igen senere på sagen. Han blev nemlig standset klokken 15.49, igen på Dyrehavevej, og sigtet for kørsel uden førerret.

Smed dåse efter cyklist, Hillerød

En ukendt mand smed torsdag eftermiddag klokken 15.10 en dåse efter en 61-årig kvindelig cyklist på Kongens Vænge. Manden kørte rundt og samlet flasker og havde i den forbindelse flere gange kørt over i modsatte vejbane. Det fik kvinden til at kontakte ham og sige, at han skulle køre ordenligt, hvorefter manden kvittere med skældsord og smed en tom dåse efter hende. Manen beskrives som dansk af udseende, lys i huden, kort brunt hår med en hestehale på toppen, 30-40 år, 180 cm høj, iført mørk t-shirt og tatoveret på begge arme.

Brand, Frederikssund

Klokken 16.51 blev det anmeldt, at der var brand i et høloft i en lade på Store Rørbækvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor brandvæsnet skulle bruge en lille times tid på at få branden under kontrol, flyttet gasflasker og lignende.

De to personer på stedet blev hentet af en ambulance for at blive kørt på skadestuen og blive kontrolleret for eventuel røgforgiftning. Den ene person fik dog forinden en sigtelse for overtrædelse af beredskabsloven, idet branden var opstået i forbindelse med noget arbejde i laden med en vinkelsliber eller et svejseapparat.

Mistænkeligt forhold var rengøringshold, Gentofte

Klokken 16.58 blev det anmeldt, at to mænd var ved at bryde et vindue op for at skaffe sig adgang til et autoværksted på Mesterlodden. Politiet blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om to rengøringsmedarbejdere, der havde fået udleveret en forkert nøgle til autoværkstedet, hvorfor de på anden måde forsøgte at komme ind på autoværkstedet, så de kunne passe deres arbejde.

Røveri, Humlebæk

Klokken 17.58 blev det anmeldt, at der netop var sket et røveri mod Matas i Humlebæk Centeret. To mænd havde indfundet sig i butikken kort før lukketid, og mens den ene mand opholdt en ekspedient, fyldte den anden mand fem-saks parfumer i en medbragt pose et andet sted i butikken. Herefter blev ekspedienten skubbet ind i et stativ med varer af den mand, der opholdt hende, hvorefter de to mænd løb fra stedet.

En patrulje blev sendt til stedet for blandt andet at foretage indledende afhøring af ekspedienten. Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemse videoovervågning fra butikken.

De to signaliseres som:
A: Mand, mellemøstlig af udseende, 16-21 år, 175 cm, kraftig af bygning, brun i huden, med sort hår. Talte dansk med accent. 

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 16-21 år, 170 cm, spinkel af bygning, med sort kort hår med krøller. Talte dansk med accent. 

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

Klokken 18.29 blev en 30-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Mariebjergvej. Han fik narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Meldinger om flere brag, Gilleleje

Omkring klokken 18.30 blev det anmeldt fra flere personer, at der lød høje brag fra området omkring stationen/Remisen, og at det formentlig stammede fra kanonslag eller en anden form for fyrværkeri. Politiet blev sendt til stedet, hvor det dog ikke lykkedes at træffe nogen, der kunne sættes i relation med bragene. Politiet blev efterfølgende og patruljerede i området i et stykke tid.

Mistænkeligt forhold, Hornbæk

Klokken 20.07 blev det anmeldt, at to personer gik rundt med pandelamper på en adresse på Bregnevej, men at lyset derinde ellers var slukket, og anmelderen mistænkte, at det kunne være indbrudstyve. En patrulje blev sendt til adressen, hvor der i mellemtiden var blevet tændt for lyset. Det viste sig at være to personer, der skulle lave noget håndværksarbejde på stedet.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Gilleleje

Omkring klokken 21.15 var en patrulje forbi Circle K, idet der var indløbet anmeldelse om, at 15-20 unge mennesker havde taget ophold foran tankstationen, hvor de opførte sig utryghedsskabende, ligesom flere af dem røg cigaretter på trods af, at der var tydeligt skiltet med rygning forbudt i og med det var en benzintank. De unge mennesker blev bortvist fra stedet, men en 20-årig kvinde fra lokalområdet modtog dog først en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet hun nægtede at efterkomme patruljens anvisninger.

Hærværk, Hørsholm

Klokken 23.05 blev det anmeldt, at der havde været sat ild til tre-fire valgplakater på Alsvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at det primært var valgplakater fra partiet Nye Borgerlige, der havde været udsat for hærværk.

Kørsel i påvirket tilstand og kørsel uden førerret, Hellerup

Klokken 02.05 blev en 36-årig mandlig varevognsfører fra Brønshøj standset og kontrolleret på Lyngbyvejen. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Ligeledes blev manden sigtet for at sidde bag rattet, trods han ikke havde førerret. Det var tredje gang inden for tre år, at manden blev taget for at sidde bag rattet uden gyldig førerret, og køretøjet blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation. 

Kørsel i påvirket tilstand og kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 02.48 blev en 40-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Ildtornvej. Han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte samt narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for disse to forhold og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Derudover blev han sigtet for at sidde bag rattet, trods mandens førerret var administrativt inddraget.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi