Bliv en del af en kreativ og nysgerrig personalegruppe på Hornbæk Skole - Lærer søges til dansk, natur & teknologi og billedkunst

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en kreativ, nysgerrig og engageret personalegruppe, hvor der er højt til loftet, og hvor vi hjælper hinanden.

Vi søger dig, der er læreruddannet og kan undervise i dansk og gerne nogle af fagene natur & teknologi og billedkunst i fase 1 (0. – 4. årgang). Hvis du også kan bidrage med andre fag fx matematik vil det være en fordel.


På Hornbæk Skole er vi optaget af, hvordan vi sammen kan udvikle en varieret undervisning, der skaber deltagelsesmuligheder for alle elever. Vi organiserer os i faste årgangsteams, hvor vi udvikler fælles praksis og ser nysgerrighed i forhold til egen praksis som en styrke.
Vi har et stærkt og velfungerende PLC, hvor du vil deltage i sparring med dygtige vejledere, der tæller både lærere og pædagoger.

På Hornbæk Skole arbejder vi på at udvikle projektbaseret læring som gennemgående arbejdsform. Det sker i samarbejde med Katafonden, hvor vi er én ud af 10 LEAPS-skoler.
Vi er allerede rigtig godt i gang, og du vil blive en del af denne spændende udvikling.

I indeværende skoleår er halvdelen af skoleårets undervisning organiseret i 4 større tværfaglige projekter, hvor årgangsteamet samarbejder tæt om undervisningen. Da vi netop arbejder projektbaseret og tværfagligt, er det vigtigt, at du - ud over at spille ind med egne fag - også ser en styrke i at bidrage på andre fagområder og i at være en del af et lærende fællesskab.

Vi arbejder med et inkluderende og anerkendende læringssyn samt med at styrke de professionelles relationskompetence. Det understøtter vi blandt andet gennem en løsningsfokuseret tilgang (LØFT).

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevers læring og trivsel – også dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vi tør gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.

Hvis ovennævnte er noget for dig, ser vi frem til at tale med dig og høre mere om, hvad der engagerer dig som lærer, og hvad du er særligt optaget af.

Læs mere om vores skole på: www.hornbaekskole.dk. Her er der også link til vores facebookside.

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Jeanette Scaglione på tlf. 2531 1684 eller skoleleder Simon Svenstrup 2531 1682 for yderligere information og meget gerne om aftale om besøg på skolen.

Sidste ansøgningsfrist er onsdag den 26. juni 2024. Vær opmærksom på at vi afholder løbende samtaler.
Ansættelse er den 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Stillingerne er fuld tid og aflønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/job-og-uddannelse/ledige-job/

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hornbæk Skole, Søren Kannes Vej, 3100 Hornbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067784

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet