Afbud og sygdom gav Hornbæk-kvinderne en svær start på året

Profilbillede
dato

I årets første gældende kamp for Hornbæk IF-kvinder, stod holdet overfor VSH 2 i Virum-hallerne. Et svækket Hornbæk-mandskab måtte dog se hjemmeholdet trække sig sejrrigt ud af kampen med 27-21.

Efter kampen udtalte træneren for udeholdet, Jens Bertram, at det ikke endte som man ønskede. Holdet havde været plaget af afbud og sygdom, hvilket gjorde det ekstra udfordrende at stille op til kampen.

“En svær begyndelse på 2024, med afbud og sygdom på holdet.”

Han ser til gengæld allerede meget mere optimistisk frem mod torsdagens opgør mod HUK, hvor han forventer at have flere profiler tilbage:

“Vi forventer allerede at stille med stærkeste hold torsdag i denne uge, hvor HUK kommer på besøg.”

Jens Bertram fremhævede især målmand Sofie Lundsgaard Jensen, som med sit storspil i målet holdt holdet inde i kampen. Derudover var han glad for at se, måden holdet greb kampen an, trods manglende pauser.

“Igen er det målmand Sofie Lundsgaard Jensen, som med storspil i målet holdt os inde i kampen, men alle måtte yde en ekstra indsats og undværer de trængte pauser.”

Næste kamp for Hornbæk IF er allerede i morgen, torsdag 11. januar, hvor de skal møde HUK Håndbold på Hornbæk-hallen. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 27-21 til VSH 2
Række: Danmarksserie Kvinder

Kilde: Træner Jens Bertram, Hornbæk IF - Danmarksserie Kvinder